Już za tydzień, we wtorek (20.04) odbędzie się konferencja Made For Restaurant online – Fighters. Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.

Podczas pierwszego etapu konkursu o stypendium biznesowe Made For Restaurant z wielu przesłanych ankiet zostało wyłonionych TOP 20 Restauratorów, których prezentacje stanowią integralną część tegorocznych edycji konferencji. Opisując swoje historie, lokal i zespół przed pandemią, w trakcie lockdownów, podczas ograniczonej działalności w wakacje i teraz, restauratorzy w ankiecie mieli za zadanie udowodnić, dlaczego zasługują na miano nowych liderów branży.

Fighter 2021 roku

Następnie spośród 20 najlepszych zgłoszeń, jury składające się z organizatora konferencji – FOR Solutions, partnerów wydarzenia, przedstawicieli branży i uczestników konferencji, wybierze Fightera 2021 roku. Otrzyma on tytuł najlepszego Restauratora Roku, 5 000 zł w gotówce i 2 000 zł w bonach zakupowych do hurtowni Selgros Cash&Carry, roczny abonament na system do rezerwacji MojStolik.pl z tabletem Lenovo oraz wsparcie marketingowe restauracji. Zwycięzca może być tylko jeden, jednak organizatorzy przewidzieli też nagrody specjalne. Głównym celem konkursu jest wspieranie wzajemnych relacji i pomoc gastronomii w trudnej sytuacji.

Lista TOP 20 Restauratorów:

✓ Katarzyna Młynarczyk, restauracja Handelek w Krakowie
✓  Patrycja Czepiec-Golańska, Artur Golański i Dorota i Michał Gostylla, restauracja Nolio w Krakowie
✓ Maciej Raczyński, restauracja Serwus w Gdyni
✓  Sandra Ruta, restauracja Let’s Gofry w Łodzi
✓  Agnieszka i Marcin Chmielewscy, restauracje Przystań & Marina i Przystań Tu we Wrocławiu
✓  Jan Kilański, restauracja Neon w Gdyni
✓  Małgorzata i Joanna Komsta, restauracje UMAMI w Pyskowicach i PLADO w Gliwicach
✓  Tomasz Muza, restauracja Molám Thai Canteen & Bar w Krakowie
✓  Maciej Kamiński, restauracja TAPAS Barcelona w Gdyni
✓ Aleksander – Olo Brzuskiewicz, restauracja Spożywczy Food & Drinks w Gdańsku.
✓ Beniamin Bielecki, restauracja Bibenda w Warszawie
✓ Agata i Michał Kuter, restauracja A Nóż Widelec w Poznaniu
✓ Jan i Monika Pawlak, restauracja Cafe La Ruina i Raj w Poznaniu
✓ Marcin Miecznikowski, restauracje The PARK w Grodzisku Mazowieckim i The Alchemist w Warszawie
✓ Stanisław Magdij, restauracje Bierhalle w Warszawie i Rebel Tang
✓ Anna Bocheńska-Wiatr, restauracja Different w Warszawie
✓ Sylwia Biały, restauracja Piekielna Kura w Lubinie
✓ Piotr Owczarski, restauracja Ambasada Smaku Made in Vietnam w Warszawie
✓ Malka Kafka, restauracje Umamitu i Tel Aviv Urban Food w Warszawie i w Łodzi
✓ Jolanta Jurkowlaniec, restauracja Dinette we Wrocławiu.

Członkowie jury konkursu o stypendium biznesowe Made For Restaurant:

Maciej Nowak – dziennikarz i krytyk kulinarny, Polskie Zaklęte Rewiry;  Edyta Brykała, Level +;  Igor Grzeszczuk, Food & Friends;  Daria Pawlewska, Kukubuk;  Małgorzata Minta, Minta Eats; Joanna Ślusarczyk, The Best Chef; Jarosław Uściński, Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierni, restauracja Moonsfera w Warszawie; Adrian Łukaszewicz, Akademia Leona Koźmińskiego; John Gabrovic, Stacja Food Hall; Marcin Dera, Transgourmet i Selgros Cash&Carry; Mariusz Piórkowski, MojStolik.pl; Hanna Wencka, Aviko HoReCa Polska; Marcin Wajda, Winterhalter Polska; Katarzyna Noga, Zakłady Tłuszczowe Kruszwica; Adam Drozdowski, Partner Center Horeca; Marta Glinka, Restaurantica.pl, Warsaw Foodie; Bartosz Wilczyński, Radio Kulinarne; Agnieszka Szydziak, Have a Bite Wrocław; Natalia Kmieciak, Smaki Warte Poznania; Klaudia Sroczyńska, Dusiowa Kuchnia; Agnieszka Małkiewicz, FOR Solutions; uczestnicy konferencji 20.04.2021 r.

Rejestrujcie się na wydarzenie:  https://forsolutions.pl/konferencja-fighters/ i pokażcie im swoje wsparcie podczas konferencji, oddając głosy na tego, kto ujmie Wasze serce najbardziej. Macie głos jako uczestnicy konferencji MADE FOR Restaurant on-line – 20.04.2021 – FIGHTERS . Wspólnie wybierzemy Fightera 2021 roku.

Udostępnij artykuł