Zmiany personalne w Warsaw Marriott Hotel

Aktualności

Zmiany personalne w Warsaw Marriott Hotel

Dynamiczna sytuacja na nieustannie zmieniającym się rynku usług hotelarskich, a także niewyczerpane zapotrzebowanie na specjalistów w branży, wywołała zmiany personalne w warszawskich obiektach. Flagowy obiekt sieci Marriott w Warszawie, oraz jednocześnie największy obiekt pięciogwiazdkowy w Warszawie, również powitał swoich nowych pracowników.

Inderjit Manota objął stanowisko szefa kuchni w restauracji Floor no2, jak i Panorama Sky Bar oraz Lobby bar. Doświadczenie zdobywał w Londynie, w wielu znanych restauracjach, m.in. Gordon Ramsay Plane Food Heathrow.
Jego zdaniem kuchnia ma być radością i przyjemnością, ale musi też być zdrowa, tak aby przyjemność smaków była połączona ze wzmocnieniem sił witalnych. Zatem można powiedzieć, że jego dewiza to smacznie i zdrowo.

Do zespołu dołączył Kamil Dębski, jako Head of Revenue & Reservation Department.  Z wykształcenia architekt i hotelarz. Z hotelarstwem związany jest od ponad 21 lat. Początki swojej kariery zawodowej realizował w dziale recepcji, kolejne etapy to praca w dziale sprzedaży, zarządzanie działem sprzedaży i marketingu/działem rezerwacji, i ostatecznie revenue management. W trakcie tego okresu  współpracował z sieciami Best Western oraz Marriott International. Realizował projekt otwarcia oraz późniejszy revenue management dla 1-szego hotelu w Polsce pod marką Renaissance. Brał również czynny udział przy kolejnych otwarciach hoteli z rodziny Marriott pod marką Moxy.

Na pokładzie przywitano również Martynę Uljasz, która swoim działaniem wesprze dział PR & Marketing Warsaw Marriott Hotel. Martyna to absolwentka SGGW, studia ukończyła na 2 kierunkach: turystyka oraz zarządzanie i marketing na wydziale ekonomicznym w Warszawie. Karierę zawodową rozpoczęła w 2008 r. w strukturach sprzedażowych Accor Polska, a następnie pracowała dla Hotelu Jan III Sobieski, również dla departamentu sprzedaży i marketingu. Odpowiadała za sprzedaż korporacyjną i eventową warszawskich hoteli Radisson Blu Centrum i Radisson Blu Sobieski. Doświadczenie zawodowe zdobywała również w zespole Cluster Sales Office Vienna International Hotelmanagement AG reprezentując hotele: andel’s Łódź i Kraków, Angelo Katowice, Chopin Kraków i Amberbaltic Międzyzdroje. Koordynowała również współpracę w ramach działu sprzedaży Nowego Centrum Kongresowego Warszawianki. Przez 5.5 roku z sukcesem realizowała największe wydarzenia eventowe i targowe w ramach działu sprzedaży Warszawskiego Centrum Expo. Przez ostatnie 2.5 roku odpowiadała za otwarcie hotelu, a następnie zarządzanie wszystkimi segmentami sprzedaży najnowszego Hampton by Hilton Warsaw Reduta.