Akademia Czekolady Callebaut – e-book z darmowymi przepisami

Nowości

Akademia Czekolady Callebaut – e-book z darmowymi przepisami

Akademia Czekolady Callebaut, miejsce inspiracji i nauki ze świata czekolady i cukiernictwa, przygotowała inspirujący i kreatywny e-book z darmowymi przepisami na desery restauracyjne. Co więcej, wszystkie desery dostępne są w dwóch wersjach: klasycznej i nowoczesnej – dla tych, którzy lubią tradycyjne podejście do swojego deserowego menu i tych, którzy szukają innowacyjnego sposobu na osłodzenie podniebienia swoich gości.

Receptury przygotował były szef Akademii, a obecnie Ambasador marki belgijskich czekolad Callebaut – Maciej Majzon-Wójtowicz, który pracował m.in. jako cukiernik w gdańskiej restauracji Metamorfoza. Przepisy, które znajdziesz w tym wyjątkowym e-booku to Tiramisu, Creme Brulée, Lava Cake, Szarlotka, Sernik, Beza, Brownie i Lody. E-book jest do pobrania bezpośrednio na stronie Akademii Czekolady.

Akademia Czekolady Callebaut
tel.: +48 882 165 246
www.chocolate-academy.com/pl-PL