4 kwietnia w restauracji Fenomen w Gdańsku odbyło się ,,Spotkanie gastronomii Made in Fenomen”. Projekt ten połączył idee targową wraz ze spotkaniem branży HoReCa. Poradnik Restauratora był partnerem medialnym tego wydarzenia.

Analizując potrzeby, jakie monitują nam szefowie kuchni i menagerowie gastronomii, postanowiliśmy stworzyć projekt który by wspomógł działania zarówno lokali gastronomicznych jak i firm dostarczających produkty, sprzęt oraz oferujących usługi do lokali gastronomicznych – mówi Krzysztof Szulborski, prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich i koordynator projektu.

Odwiedzający goście Made in Fenomen mieli możliwość poznania nowych produktów, sprzętu i usług skierowanych do branży HoReCa czy nawiązania nowych kontaktów współpracy handlowej.

Organizatorzy i gospodarze tego wydarzenia to Krzysztof Szulborski, Łukasz Lewandowski oraz Krzysztof Wierzba ze Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.

fot. fb Made in Fenomen