Spotkanie gastronomii Made in Fenomen w Gdańsku

Aktualności

Spotkanie gastronomii Made in Fenomen w Gdańsku

4 kwietnia w Gdańsku odbędzie się największe wydarzenie kulinarne na Pomorzu ,,Spotkanie gastronomii Made in Fenomen”. Projekt łączy idee targową wraz ze spotkaniem branży HoReCa. Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.

Analizując potrzeby, jakie monitują nam szefowie kuchni i menagerowie gastronomii, postanowiliśmy stworzyć projekt który by wspomógł działania zarówno lokali gastronomicznych jak i firm dostarczających produkty, sprzęt oraz oferujących usługi do lokali gastronomicznych – mówi Krzysztof Szulborski, prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich i koordynator projektu.

Cele projektu

  • Możliwość poznania nowych produktów, sprzętu i usług skierowanych do branży HoReCa.
  • Nawiązanie nowych kontaktów współpracy handlowej.
  • Bezpośredni kontakt i rozmowa między stronami o ofercie i możliwościach wykorzystania jej w codziennej działalności lokali.
  • Zapoznanie się z ofertami i produktami przeznaczonymi dla gastronomii
  • Integracja środowiska.
  • Wymiana doświadczeń i uwag dotyczących działań i współpracy w gastronomii.
  • Prezentacje wraz z degustacją, zorganizowane przez wystawców.

 

Spotkanie gastronomii MADE IN FENOMEN (godz. 11-17)

Restauracja Fenomen

ul. Pegaza 2 Gdańsk

g

Kontakt do organizatorów:
Koordynator projektu: Krzysztof Szulborski
Telefon: +48 501123458
Mail: szulba@tlen.pl