Kulinarna ekspansja Zdrowej Krowy

Aktualności

Kulinarna ekspansja Zdrowej Krowy

Zdrowa Krowa, sieć restauracji franczyzowych w Polsce, w ramach swojego dynamicznego rozwoju otworzy trzy nowe lokale do końca 2023 r. Restauracje pojawią się na gastronomicznej mapie Łodzi, Gdańska oraz Gliwic.

W ofercie nowych restauracji goście znajdą szeroki wybór dań, w tym przepyszną wołowinę, która jest podstawą kuchni Zdrowej Krowy. Jednocześnie oferta restauracji zostanie wzbogacona o sałatki, dania vege, keto czy paleo, aby sprostać wymaganiom coraz większej liczby osób szukających zdrowej diety. Oczywiście wszystkie dania przygotowywane będą na bazie najwyższej jakości produktów od lokalnych producentów i sprawdzonych dystrybutorów. Nad tym wszystkim czuwa nasz generalny szef kuchni Michał Wawro – opowiada Joanna Płotka, Business Development Manager sieci Zdrowa Krowa. – Dodatkowo każda z tych restauracji będzie miał charakterystyczne elementy identyfikacji wizualnej, aby już na wstępie nasz gość wiedział, co go czeka. Aranżacja każdego lokalu będzie dostosowywana także do miejsca, jego historii i potrzeb franczyzobiorcy. Chcemy, by on również czuł się jak u siebie w domu, bo to przecież jego biznes. Dokładne miejsca i daty otwarcia lokali w Łodzi, Gdańsku oraz Gliwicach zostaną podane już wkrótce – dodaje.

Zdrowa Krowa to nowoczesna sieć franczyzowa, która odznacza się nieszablonowym podejściem do prowadzenia biznesu. Marka kładzie nacisk na zdrowe relacje biznesowe, stając się wsparciem dla obecnych i przyszłych franczyzobiorców na każdym kroku ich przedsięwzięcia. Dzięki takim działaniom nie dziwi rosnące zainteresowanie potencjalnych partnerów, pragnących dołączyć do tej innowacyjnej sieci franczyzowej. Wraz z nimi sieć planuje, w 2024 roku powiększyć się aż o 34 kolejne punkty.

Rozwój sieci Zdrowa Krowa jest dla nas priorytetem i odzwierciedleniem naszej pasji do kulinariów oraz chęci dostarczania Gościom najlepszych doznań smakowych. Kiedy patrzę na miniony i obecny rok, jestem dumny z tego, jak nasza marka się rozwija i jak wiele osiągnęliśmy – mówi Robert Kuc, CEO sieci Zdrowa Krowa. – Plany na przyszły rok mamy równie ambitne, ponieważ planujemy do końca 2024 roku otworzyć kolejne 34 lokale, co sprawi, że będzie nas łącznie 51 w największych miastach Polski. Rok 2024 to czas, w którym chcemy umocnić naszą pozycję na rynku i dążyć do jeszcze większej doskonałości w świadczeniu usług. Nasze plany na przyszły rok to nie tylko ekspansja, ale także intensywna praca nad poprawą standardów, centralizacją dostawców oraz employer brandingiem. Wierzę, że dzięki zaangażowaniu naszego zespołu oraz wsparciu naszych franczyzobiorców, Zdrowa Krowa stanie się symbolem doskonałej jakości i niezapomnianych kulinarnych doświadczeń w całej Polsce – dodaje.