Koncept Roberta Lewandowskiego w Browarach Warszawskich poszukuje szefa kuchni

Gastronomia

Koncept Roberta Lewandowskiego w Browarach Warszawskich poszukuje szefa kuchni

Robert Lewandowski wraz ze wspólnikami otworzą autorską restaurację w Browarach Warszawskich, w budynku XIX-wiecznej zabytkowej Warzelni. Inauguracja  planowana jest na lato 2021 r.

NINE’s to pierwszy takiego typu koncept na mapie Polski: Sports Bar, restauracja oraz przestrzeń eventowa. To wszystko w jednym budynku, a konkretnie w murach XIX-wiecznej Warzelni w Browarach Warszawskich, bo to właśnie tu powstaje lokal Roberta Lewandowskiego.

Na 4 użytkowych poziomach, które łącznie liczą 1300 m2, będzie mocno czuć ducha sportu. Każda przestrzeń, będzie jednak trochę zróżnicowana pod kątem oferty kuchni i baru, a także pod względem przeżyć jakich będzie nam dostarczać.

W strefie Sports Bar na pierwszym miejscu jest sport i emocje a na drugim oferta kuchni i baru.W ofercie restauracji na pierwszym miejscu stawiamy ofertę kuchni i baru, a sport i emocje będą tłem. W przestrzeni eventowej, którą nazywamy Fan Zone, sport i emocje będą gwiazdą. Sports Bar to przede wszystkim kilkadziesiąt telewizorów z różnymi sygnałami. Nie zabraknie ich także na pozostałych piętrach, jednak nie będą one w takiej już ilości. W wystroju wnętrza całej Warzelni, za które odpowiada 370 studio, kluczowe było uwzględnienie „sportowego charakteru”. Ściągamy artefakty od największych sportowców świata, budujemy trybuny jak na prawdziwych stadionach, tłoczymy stoły, rysujemy na podłogach boiska. Każdy detal ma dla nas ogromne znaczenie – mówi Kinga Rylska, Head of Marketing NINE’s.

W ofercie kuchni pojawi się dużo elementów kuchni amerykańskiej i europejskiej. Kreatorem menu jest Tadeusz Muller, który wprowadza do niej już ostatnie szlify.

Oferta będzie bardzo dostępna: zależy nam na prostocie zarówno w smakach, jak i w wydaniu. Za ofertę baru odpowiada Marek Datkun. Ważna jest dla nas przede wszystkim atrakcyjność cenowa. Stawiamy na casual dinning. Koncept będzie otwarty 7 dni w tygodniu – dodaje Kinga Rylska.

Aktualnie koncept prowadzi rekrutację na stanowisko szefa kuchni i z-cy szefa kuchni.

Jeżeli jesteś osobą, która umie grać w drużynie, jesteś fanem sportu i masz doświadczenie w pracy jako szef kuchni / z-ca szefa kuchni – dołącz do zespołu restauracji Roberta Lewandowskiego w Warzelni Browarów Warszawskich. Oczekujemy od Ciebie pasji, energii i otwartości lidera, który potrafi w każdej sytuacji „pociągnąć”  za sobą swoją drużynę, ale również zachwycić swym profesjonalnym kunsztem gości naszej restauracji. Jeżeli planowanie dostaw i realizacja zamówień są dla Ciebie tak oczywiste jak wykonanie rzutu karnego, kontrola kosztów i inwentaryzacja to dla Ciebie jak żonglerka piłką, utrzymanie standardu czystości i bezpieczeństwa żywności to efekt codziennego treningu,  szkolenie i zarządzanie personelem liniowym jest dla Ciebie oczywistym elementem budowania pozycji lidera w drużynie  a wprowadzanie nowych dań w menu to dla Ciebie element taktyki gry – szukamy właśnie Ciebie! Jeżeli posiadasz dar angażowania się w realizację celu określonego przez założenia strategiczne, talent zorganizowania „gry” swojego zespołu,  a jednocześnie wiesz jak ważna jest atmosfera w drużynie – czekamy na Ciebie! Wiemy jak ważne jest motywowanie całego zespołu i poszczególnych graczy z osobna. Dlatego naszą rolą jest motywować Ciebie do gry na najwyższym poziomie progresywnym wynagrodzeniem. Oferujemy Ci również nowoczesne pole i narzędzia do gry na światowym poziomie, A także damy Ci możliwość rozwoju i awansu w drużynie. Czy widzisz siebie w koszulce naszego zespołu? Jeżeli tak, to wyślij swoje CV na adres email: zapraszamy@nines.com.pl – mówi Kinga Rylska, Head of Marketing  NINE’s.

Szef Kuchni

Obowiązki (we współpracy z managerem BOH):

• wdrażanie i korekty w menu,

• realizacja założeń dot. food cost,

• planowanie dostaw i realizacja zamówień,

• kontrola kosztów i inwentaryzacja w oparciu o program magazynowy,

• utrzymywanie standardów czystości i bezpieczeństwa żywności,

• rekrutacja, szkolenie i zarządzanie liniowym personelem kuchni.

Wymagania:

• doświadczenie na podobnym stanowisku,

• zaangażowanie i bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu,

• zdolność samodzielnego rozwiązywania problemów i podejmowania decyzji,

• tworzenie przyjaznej i życzliwej atmosfery.

Oferujemy:

• umowa w oparciu o współpracę B2B,

• szkolenie, rozwój zawodowy i możliwość awansu,

• system motywacyjny

Sous Chef / Z-ca Szefa Kuchni

Obowiązki (we współpracy z szefem kuchni):

•planowanie dostaw i realizacja zamówień,

•kontrola kosztów i inwentaryzacja w oparciu o program magazynowy,

•utrzymywanie standardów czystości i bezpieczeństwa żywności,

•rekrutacja, szkolenie i zarządzanie liniowym personelem kuchni,

•praca stanowiskowa.

Wymagania:

•doświadczenie na podobnym stanowisku,

•zaangażowanie i bardzo dobra organizacja pracy własnej i zespołu,

•zdolność samodzielnego rozwiązywania problemów i podejmowania decyzji,

•tworzenie przyjaznej i życzliwej atmosfery.

Oferujemy:

• umowa w oparciu o współpracę B2B,

• szkolenie, rozwój zawodowy i możliwość awansu,

•system motywacyjny.

Fot. Materiały Prasowe Browary Warszawskie

Udostępnij artykuł