Heinz Selection – znamy finalistów

Aktualności

Heinz Selection – znamy finalistów

21 marca w Warszawie podczas GastroTargów SMAKKi odbędzie się druga edycja konkursu Heinz Selection. Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.

W tym roku na uczestników czekało kilka zmian. Zrezygnowaliśmy z półfinałów, więc nie można było podglądać innych. Kolejną zmianą było uwzględnienie jako burgerowni nie sieciowych miejsc do 10 lokalizacji. Tym samym wysłuchaliśmy tych, którzy przez to nie zakwalifikowali się w pierwszej edycji, a wciąż prowadzą jednak bardzo lokalne biznesy. Program ten daje burgerowniom wiele korzyści, w tym rozpoznawalność, wsparcie, inspiracje od globalnych ekspertów czy dostęp do unikatowych produktów tej marki – mówi mówi Paweł Biskupski, szef
kuchni Kraft Heinz Poland, który nadzorował zmagania finalistów w ubiegłym roku.

Weryfikacja zgłoszeń do konkursu Heinz Selection dobiegła końca. Znamy finalistów.

Międzynarodowe jury konkursu wyłoniło 10 laureatów, którzy zostali objęci Programem Heinz Selection.

  • SmaszMi z Łodzi
  • Kra Cow Burgers z Krakowa
  • Route 66 z Mszany Dolnej
  • Matt’s Cheesesteaks z Krakowa
  • Anonimus Club&Burger z Warszawy
  • Roger That Foods z Warszawy
  • Texas Burger Warszawa z Warszawy
  • Teddy’s Burger N’Bar z Warszawy
  • The Goood Burger z Warszawy
  • The Heisenburger z Białegostoku
  • U Wędzonych – Sopot i Wrocław
  • Bro Burger z Żor
  • Chaps Gastropub z Gliwic
  • Face Burger z Kielc
  • Up in Smoke BBQ z Poznania
  • PodNiebiosa z Poznania
  • Burger Park z  Bydgoszczy
  • Lucky Food Burger z Krakowa
  • Chyba To Tu ze Stalowej Woli
  • Gęba w niebie z Białegostoku.