Podnieść swoje umiejętności z zakresu deserów restauracyjnych dzięki Akademii Czekolady Callebaut, która przygotowała w pełni darmowy e-book pełny przepisów na klasyczne, lubiane przez klientów desery!

Ten e-book to skarbnica słodkich inspiracji, w której ponadczasowe ulubione propozycje spotykają się z nowoczesnymi wersjami. Czy Twoi goście pragną ciepła nostalgicznego, klasycznego sernika czy też chętnie odkrywają ekscytujące fuzje smakowe? Ten e-book to prawdziwa skarbnica wiedzy dla każdego.

Receptury są autorstwa cenionego Macieja Majzona-Wójtowicza, byłego szefa Akademii i obecnego ambasadora marki belgijskich czekolad Callebaut. Maciej, którego kunszt uświetnił niegdyś kuchnię cukierniczą uznanej gdańskiej restauracji Metamorfoza, nadaje każdemu przepisowi swój charakterystyczny smak i formę.

Poznasz kultowe desery, takie jak Tiramisu, Lava Cake, Szarlotka i Creme Brulée, które zachwycają smakiem oraz wersje, w których każdy został na nowo wymyślony z intrygującymi smakami.

Oprócz wyśmienitych smaków, Maciek ujawnia swoje sekrety oszałamiających prezentacji, przekształcając każdy deser w wizualne arcydzieło. Ten e-book to coś więcej niż tylko zbiór przepisów; to skarbnica inspiracji, która pozwoli ci tworzyć desery restauracyjne, które kuszą kubki smakowe i pozostawiają niezatarte wrażenie.

Pełny, darmowy e-book jest to pobrania bezpośrednio z strony Akademii Czekolady –  LINK.

Materiał zewnętrzny

 

Udostępnij artykuł