Majowe wydanie „Poradnika Restauratora” w wersji papierowej dociera już do restauracji i przedstawicieli branży HoReCa w całej Polsce.
W magazynie polecamy temat miesiąca pt. „Sezonowe punkty gastronomiczne – wakacyjna odsłona gastronomii”, gdzie wypowiadają się m.in. Janusz Garncarczyk, dyrektor F&B Lemon Resort Spa Gródek nad Dunajcem, Marcin Budynek, właściciel i szef kuchni restauracji Tawerna Fisza Concept by Marcin Budynek, Dominik Karpik, szef kuchni restauracja Mercato Hotel Hilton Gdańsk.
Warto przeczytać rozmowę z Michałem Stężalskim, szefem kuchni restauracji Tygle Gdańskie.
Na naszych łamach nie zabrakło również materiałów poradniczych m.in. „Deser restauracyjny, czyli talerzowy”, „Śniadaniowe trendy” czy „Rynek dowozów posiłków rośnie
– jego wartość to 9,5 mld zł”.
Poza tym ciekawy artykuł Kingi Rylskiej „Czego goście naszego lokalu nie chcą zobaczyć w social mediach? czy mecenas Olgi Dąbrowskiej „Sprawdź, jak zatrudnić obcokrajowca w branży HoReCa”.
Zachęcamy również do przeczytania popularnych działów, takich jak nowości oraz dział w kadrze.
Miłej lektury ze świata HoReCa!