Hala Gwardii poszerzyła ofertę gastronomiczną obiektu wprowadzając nowe koncepty targowe oraz kolejne propozycje dań na wynos.
Hala Gwardii, nawet podczas pandemii, ani na chwilę nie zaprzestała swojej działalności. W trosce o zdrowie najemców oraz klientów zmieniła jednak tymczasowo formułę funkcjonowania.
Operator Hali Gwardii zdecydował się na uruchomienie sprzedaży internetowej poprzez specjalną platformę zakupową, umożliwiającą kontakt z poszczególnymi sprzedawcami oraz zamówienie wybranych produktów i ich bezpośredni odbiór. W ofercie sklepu znalazło się ponad 800 produktów ze wszystkich kategorii spożywczych.
Mając świadomość ogromnej odpowiedzialności za osoby, które z nami współpracują i które nas odwiedzają, chcemy zapewnić wszystkim maksymalny komfort zakupów oraz bezpieczeństwo. Zbudowaliśmy też na własny koszt nowy kanał sprzedaży online. Systematycznie pracujemy również nad nowymi rozwiązaniami ułatwiającymi codzienne funkcjonowanie w tym niełatwym okresie – mówi Robert Baj, Prezes CBR Events Sp. z o.o.
Na stoiskach targowych w Hali Gwardii znaleźć można tradycyjne produkty regionalne, świeże ryby, mięsa, sery, domowe wyroby garmażeryjne, żywność wegańską i bezglutenową, a także wiele słodkości pochodzących z różnych zakątków całego świata. Oferta została przygotowana w taki sposób, by stanowić uzupełnienie asortymentu dostępnego na terenie zewnętrznego bazaru. Do dyspozycji klientów hali są również cały czas otwarte w trybie na wynos lokale gastronomiczne – z dowozem lub odbiorem na miejscu.
Już wkrótce w Hali Gwardii pojawią się kolejne koncepty, m.in. z francuskimi serami i owocami morza. Wśród nowo otwartych punktów gastronomicznych znajdą się stoiska serwujące naleśniki, burgery, hot dogi, sushi, dania kuchni polskiej oraz desery – lody i gofry.
Skoro nasi klienci częściej niż kiedykolwiek pozostają teraz w domach, to chcemy, by mogli w tym czasie delektować się również doskonałymi produktami i wyśmienitymi gotowymi daniami. Dlatego czeka nas w ciągu dwóch najbliższych miesięcy rekordowa liczba otwarć nowych lokali – dodaje Robert Baj.