Grudniowe wydanie „Poradnika Restauratora” w wersji papierowej trafia już do przedstawicieli branży HoReCa w całym kraju.
Zapraszamy do zapoznania się z tematem miesiąca „Święta 2024 – integracja tradycji i innowacji” gdzie wypowiadają się m.in. Adam Lelewer, Daniel Żurkowski czy Mariusz Capała.
Warto przeczytać rozmowę z Mariuszem Dąbałą, szefem kuchni w restauracji Carska w Białowieży, laureatem Hermesa Kulinarnego 2024 w kategorii „Restauracja” (s.10) oraz ze Zbigniewem Andrzejewskim, prezesem zarządu, dyrektorem generalnym Zakładów Porcelany Stołowej Lubiana SA w Łubianie, które świętują 55-lecie obecności na polskim rynku (s.14).
Na naszych łamach nie zabrakło również artykułów poradniczych m.in. „Królowa wigilijnego stołu: Barszcz czy grzybowa? Wojna na talerzu!” (s.26) „Ciasta to ważny element świątecznej układanki. Jak uzyskać ich nową odsłonę?” (s.28) czy „Catering na noworoczne imprezy firmowe, czyli jaki” (s.32).
Aby być na bieżąco, prosimy zajrzeć do artykułu radcy prawnego „Co nas czeka w 2025 r., czyli zmiany w prawie dla restauratorów” (s.36).
Polecamy popularne działy, takie jak nowości oraz kampanie i promocje.
Miłej lektury ze świata HoReCa!