Od ponad roku niemal wszystkie branżowe spotkania, konferencje i targi były odwoływane lub organizowane online, jednak wraz z powiewem optymizmu, jaki pojawił się w całej branży, postanowiliśmy zorganizować Galę „Poradnika Restauratora” – 30 września – w trybie stacjonarnym. Wierzymy, że sytuacja epidemiczna na to pozwoli.
To jedyne takie wydarzenie, na którym w jednym miejscu spotyka się tak liczne grono szefów kuchni oraz najważniejszych top managerów z branży HoReCa i FMCG reprezentujących zagraniczne i krajowe sieci detaliczne, dystrybutorów i producentów.
Jak mało które branżowe spotkanie, formuła naszej Gali pozwala gościom na nawiązanie nowych oraz podtrzymywanie starych relacji – zarówno biznesowych, jak i przyjacielskich. Po części oficjalnej, podczas której od kilkunastu lat przyznawane są Hermesy Kulinarne „Poradnika Restauratora” dla najwybitniejszych postaci świata HoReCa, zaczyna się druga – ta mniej oficjalna, ale nie mniej ważna.
Dlatego, w przeciwieństwie do wielu innych wydarzeń, nasze Wydawnictwo postanowiło nie organizować Gali wręczenia Hermesów Kulinarnych w świecie wirtualnym.
Siłą organizowanego przez nas spotkania jest możliwość nawiązania znajomości, których nie sposób zawrzeć w internecie. Tylko tutaj najważniejsi przedstawiciele świata HoReCa – od ponad 20 lat – mają okazję bezpośrednio porozmawiać w większym gronie, w mniej zobowiązującej atmosferze. Nie dziwi zatem, że wydarzenie to cieszy się tak ogromnym zainteresowaniem i każdy reprezentant naszej branży chce wziąć w nim udział.
Wieczorny bankiet to dla wszystkich uczestników także doskonała okazja, aby lepiej poznać gości specjalnych naszej Gali – przedstawicieli świata mediów, kultury, sportu i polityki.
Już teraz otrzymujemy wiele sygnałów od przedstawicieli branży, że z wytęsknieniem czekają na kolejną edycję organizowanego przez nas wydarzenia. Możemy zapewnić Państwa, że czekamy również my i liczymy na rekordową frekwencję. Z przyjemnością zobaczymy się z Państwem już 30 września 2021 r. w Poznaniu.
Do zobaczenia!