Styczniowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Aktualności

Styczniowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Najnowszy numer naszego miesięcznika dociera już do restauracji i przedstawicieli branży HoReCa w całej Polsce.

Szczególnej uwadze polecamy artykuł wstępny pt. „Nasza wspólna historia trwa już ćwierć wieku”. „Poradnik Restauratora” jest już z Państwem 25. rok! A co warte podkreślenia przy okazji tego szczególnego jubileuszu – na wysoką pozycję „Poradnika Restauratora” na rynku prasy branżowej skierowanej do HoReCa składają się przede wszystkim zaangażowanie i praca wydawcy, całej redakcji, działu sprzedaży i marketingu, współpracowników czy partnerów handlowych.

W magazynie znajdą Państwo także temat miesiąca pt. „W 2024 roku gotujemy na zdrowie!”. Jak twierdzą obserwatorzy branży m.in. Łukasz Konik, Rafał Grzegorzek, Marcin Bielec czy Agnieszka Huszczyńska polska kuchnia ma w tym roku duże szanse na zrobienie kariery w sektorze „food tourism”.

Polecamy rozmowę z Ireneuszem Koniuszkiem, szefem kuchni na Zamku Ryn**** słynącym z legendarnej gościnności.

Na naszych łamach nie zabrakło również materiałów poradniczych m.in. Jarosława Walczyka „Komunikacja w kuchni to podstawa”, Jarosława Uścińskiego „Co czeka branże HoReCa w 2024 roku?”.

Poza tym ciekawy materiał Aleksandry Posuniak (prawnik) „Staffing, co grozi pracownikowi, który go stosuje?”. Staffing jest specyficzną odmianą mobbingu, która w roli ofiary stawia nie pracownika, a przedstawiciela kadry zarządzającej.

Zachęcamy również do przeczytania popularnych działów, takich jak nowości oraz dział w kadrze.

Miłej lektury ze świata HoReCa!