Panorama Day & Panorama Night – nowy koncept Panorama Sky Bar

Hotele

Panorama Day & Panorama Night – nowy koncept Panorama Sky Bar

13 stycznia o godz. 13.00 rusza nowy koncept w Panorama Sky Bar na 40 piętrze Warszawskiego Hotelu Marriott. Na czym będzie polegać nowość w lokalu, który cieszy się ogromną popularnością już od 33 lat?

Lokal będzie czynny już od godziny 13.00. Dlaczego? Goście niejednokrotnie pytali o wcześniejszą dostępność…

Do tej pory działaliśmy od godz. 18.00, od października od godz. 16.00, i okazuje się, że goście chcą nas odwiedzić jeszcze wcześniej – mówi Martyna Uljasz, PR & Marketing Executive Warsaw Marriott Hotel. Sądziliśmy, że Panorama Sky Bar funkcjonować będzie tylko nocą. Natomiast chęć odwiedzenia tego miejsca jest tak duża, że nie można nie ulec pokusie zaproszenia ich na wczesno-popołudniowe atrakcje. Zakładamy, że to nie koniec rozwoju Panoramy.

Do Sky Bar można już teraz przyjść na lunch od 13.00, wybierając spośród kilku setów przekąsek. Każdy znajdzie coś dla siebie.

Najbardziej popisową pozycją w menu jest „Perfection” – oprócz najlepszej klasy szampana, znajdzie się w nim 5-daniowe menu degustacyjne dla dwojga „VIP or Trick” związane z serwowaniem wszystkich propozycji w najbardziej efektowny sposób, tzn. nie możemy zdradzić wszystkich szczegółów, ale jeśli byliście kiedykolwiek na kolacji w chmurach, lub degustowaliście potrawy z zamkniętymi oczami, to wiecie mniej więcej jakich efektów wow można oczekiwać – tutaj gwarantujemy, że będzie WOW, którego jeszcze nie doświadczaliście – dodaje mówi Martyna Uljasz, PR & Marketing Executive Warsaw Marriott Hotel. Nocny Sky Bar działa tak jak dotychczas, poszerzamy swoją działalność o godziny dzienne, by podziwiać piękny widok, wypić aromatyczną kawę i skosztować deser. Dzień to również miejsce do celebracji najważniejszych dla nas wydarzeń: urodzin, imienin, świąt, rocznicy ślubu. Chcemy aby Panorama Sky Bar zapamiętana była przez szeroką publiczność jako miejsce kultowe, do którego można również wpaść za dnia.

Za azjatyckie doznania kulinarne w Panorama Sky Bar odpowiada Inderjit Manota – szef kuchni Warsaw Marriott Hotel. Inderjit to kucharz z wieloletnim doświadczeniem, ciągle poszukujący nowych smaków. Szlify zdobywał w Londynie, w wielu znanych restauracjach, m.in Gordon Ramsay Plane Food Heathrow. Jego zdaniem kuchnia ma być radością i przyjemnością, ale musi też być zdrowa, tak aby przyjemność smaków była połączona ze wzmocnieniem sił witalnych.

Za część słodką menu w Panorama Sky Bar – odpowiada mistrz cukiernictwa Cezary Mścichowski, szef cukierni Warsaw Marriott Hotel.