Największe w Polsce targi branży cukierniczej i lodziarskiej – Expo Sweet – rozpoczną się 16 lutego i potrwają cztery dni. Wśród wystawców tradycyjnie już znajdzie się Hochland Professional, na stoisku którego promowane będą specjały przygotowane z wykorzystaniem produktów dostępnych w ofercie Food Service Hochland Professional.
Targi Sweet Expo 2025, największe i najsłodsze źródło wiedzy oraz inspiracji w Polsce, odbędą się w dniach 16- 19.02.2025 w warszawskim Centrum Expo XXI. Odwiedzający będą mogli skorzystać ze szkoleń prowadzonych przez mistrzów cukiernictwa, poznać nowości produktowe i smakowe oraz rozwinąć kontakty biznesowe. Wśród wystawców swoje stoisko będzie miał Hochland Professional, czyli dział oferujący produkty i profesjonalne rozwiązania przeznaczone dla branży HoReCa. Na stoisku, oprócz reprezentacji Hochland (Food Service & Trade Marketing), obecny będzie również ambasador marki – mistrz cukiernictwa Mariusz Górecki oraz Łukasz Kaniewski, właściciel piekarnio-cukierni na poznańskich Jeżycach, który odsłoni prostotę i smak przygotowania doskonałych kanapek. Ponadto podczas targów przedstawiciele Hochland Polska zaprezentują innowacyjne smakowo wyroby cukiernicze i wyjątkowo kremowe lody, poprowadzą pokazy cukiernicze oraz zaproszą do degustacji deserów, serników z wykorzystaniem serów Cremette i Creamland.
Na naszym stoisku zaplanowaliśmy 4 niezwykłe strefy tematyczne, na których podzielimy się cukierniczymi inspiracjami i zaprezentujemy szerokie zastosowanie produktów Hochland Professional w aplikacjach cukierniczych, lodziarskich oraz kanapkowych. Przygotowujemy strefę lodów serkowych, strefę kremów cukierniczych do ciast z blach, strefę serników i deserów Cremette oraz Sandwich Bar. Będzie się działo, dlatego warto nas odwiedzić! – zachęca Jacek Wyrzykiewicz, PR & Marketing Services Manager w Hochland Polska.
Hochland Professional zaprasza: HALA 1, STOISKO 1-24
Bilety na targi Expo Sweet 2025 kupić można na stronie www.exposweet.pl.