Krzysztof Szulborski i Ireneusz Koniuszek zapraszają 29 października na wspólne świętowanie sylwestrowej nocy podczas legendarnego już wydarzenia, czyli Sylwestra Szefów Kuchni i Cukierni w gościnnych murach Hotelu Zamek Ryn****. Tym razem motyw przewodni to “Let’s Rock”. Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.
Jak zwykle zapewniamy naszym gościom kolację, wyskokowe trunki, gorący parkiet i moc atrakcji. A to wszystko, jak przystało na bal sylwestrowy, będzie trwało przez całą noc – mówi Krzysztof Szulborski, prezes Stowarzyszenia Kucharzy Polskich.
Informacje organizacyjne:
Miejsce: Hotel ZAMEK RYN****
Plac Wolności 2, 11-520 Ryn
Data: 29 października 2023 (niedziela)
Godz.: 18:00
Dress code: rock and roll
Zaproszenie: dla dwóch osób
Nocleg w Hotelu ZAMEK RYN****:
Pokój 2-osobowy: 350 zł / doba
(do podwójnego lub pojedynczego wykorzystania)
Śniadanie oraz wstęp do Centrum Rekreacji są wliczone w cenę.
Rezerwacji możecie dokonywać do dnia 10.10.2023, wyłącznie on-line, za pomocą specjalnego linku:
https://booking.profitroom.com/pl/zamekryn/details/offer/291506?code=SYLWESTERSZEFOW&nocache=&
currency=PLN
Ważne! W celu dokonania rezerwacji, wymagana jest przedpłata w wysokości 100%. W przypadku braku przedpłaty (7 dni od dnia wystawienia faktury pro-forma, bądź w terminie wyznaczonym na fakturze) rezerwacja zostanie automatycznie anulowana.