Poradnik Restauratora
Prize Prize
Prize Prize

Nasze Nagrody

Zobacz
  • Gastronomia
  • Wydarzenia
  • Nowości
  • Eksperci
  • Hotele
  • Wywiady
  • Prawo
  • FMCG
  • Reklama
  • Kontakt
Portal
  • O nas
  • Kontakt
Magazyn
  • Oferta reklamowa
  • Nagrody
  • Dystrybucja
  • E-wydanie
Więcej
  • Kalendarium
  • Filmy
Portal
  • O nas
  • Kontakt
Magazyn
  • Oferta reklamowa
  • Nagrody
  • Dystrybucja
  • E-wydanie
Więcej
  • Kalendarium
  • Filmy
Prize Prize
Strona główna > Artykuły > Sorbet Mango-Marakuja Grycan
Sorbet Mango-Marakuja Grycan

Nowości

Sorbet Mango-Marakuja Grycan

01 lipca 2024

  • #bezglutenowy
  • #grycan
  • #lody od pokoleń
  • #mango
  • #marakuja
  • #sorbet
  • #wegański

Sorbet Mango Marakuja Grycan ma intensywnie owocowy, tropikalny smak łączący bestsellerowe mango z egzotyczną, kwaskową i bardzo wyrazistą marakują, której pestki przyjemnie chrupią w czasie jedzenia. To prawdziwy rarytas w ofercie marki Grycan. Produkt jest bezglutenowy, wegański i nie zawiera laktozy.

Pojemność: 500 ml

Grycan – Lody od pokoleń
www.grycan.pl

Udostępnij artykuł

Najnowsze

Więcej
01. Aktualności
Jak otworzyć mobilny punkt gastronomiczny bez lokalu?

14 sierpnia 2025

02. Delivery
Ile płacimy w tym roku za jagodzianki?

13 sierpnia 2025

03.
Personalizowana porcelana dla HoReCa: Jak wybrać idealne talerze do lokalu

13 sierpnia 2025

04. Aktualności
Łukasz Warzecha dla “PR”: Równość prawa

13 sierpnia 2025

05. Aktualności
The Bar World of Tomorrow – bar, który myśli przyszłościowo

13 sierpnia 2025

#grycan

Więcej
Producenci
Lody, które łączą – Grycan startuje z nową kampanią

20 maja 2025

Aktualności
Grycan otwiera kolejne zrewitalizowane lokale pod szyldem Grycan Café

16 maja 2025

Nowości

Zobacz więcej artykułów Więcej
Bunge wprowadza na rynek pasty warzywne dla gastronomii i piekarnictwa

Nowości

Bunge wprowadza na rynek pasty warzywne dla gastronomii i piekarnictwa

12 sierpnia 2025

Nowy smak w profesjonalnej kuchni

Nowości

Nowy smak w profesjonalnej kuchni

10 sierpnia 2025

Wieprzowina sezonowana metodą „na sucho”

Nowości

Wieprzowina sezonowana metodą „na sucho”

08 sierpnia 2025

Makarony wysokobiałkowe Grano dla gastronomii

Nowości

Makarony wysokobiałkowe Grano dla gastronomii

07 sierpnia 2025

Poradnik Restauratora

Ogólnopolski miesięcznik branżowy dla gastronomii - nieprzerwanie 26. rok na rynku.

Aktualności
  • Gastronomia
  • Wydarzenia
  • Nowości
  • Eksperci
  • Hotele
  • Wywiady
  • Prawo
  • FMCG
  • Reklama
  • Kontakt
Więcej
  • Kalendarium
  • Filmy
Magazyn
  • Oferta reklamowa
  • Nagrody
  • Dystrybucja
  • E-wydanie
Portal
  • O nas
  • Kontakt
Aktualności
  • Gastronomia
  • Wydarzenia
  • Nowości
  • Eksperci
  • Hotele
  • Wywiady
  • Prawo
  • FMCG
  • Reklama
  • Kontakt
Portal
  • O nas
  • Kontakt
Magazyn
  • Oferta reklamowa
  • Nagrody
  • Dystrybucja
  • E-Wydanie
Więcej
  • Kalendarium
  • Filmy

2011 - 2025 Poradnik Restauratora ©. Wszystkie prawa zastrzeżone

  • Projekt i wykonanie: .mda

Stosujemy pliki cookies w celach statystycznych i marketingowych. Korzystanie z naszej witryny oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu. W każdym momencie można dokonać zmiany ustawień Państwa przeglądarki, aby zarządzać cookies.