Sierpniowe papierowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Aktualności

Sierpniowe papierowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

12 sierpnia 2022

Sierpniowe, drukowane wydanie Poradnika Restauratora od początku miesiąca trafia do szefów kuchni w całej Polsce. Mimo coraz droższego papieru, energii i usług kolportażu nasz tytuł nieprzerwanie 23. rok dociera regularnie co miesiąc do restauracji, hurtowni, producentów branży HoReCa. Dotychczas, nawet w miesiącach wakacyjnych, nigdy nie łączyliśmy numerów, zawsze w ilości 10.100 egzemplarzy (w przeciwieństwie do niektórych naszych konkurentów) docierając do rąk szefów kuchni i producentów.

O czym będzie można w nim przeczytać w numerze sierpniowym?

Jak co miesiąc, przygotowaliśmy wiele interesujących artykułów np. „Gastronomiczne oblicze wolności”, gdzie opowiadają znani szefowie kuchni, jak wyglądała gastronomia po 1989 roku m.in. Robert Sowa czy Klaudiusz Wachowiak.

Polecamy rozmowę z Dawidem Klimańcem, szefem kuchni w restauracji Tygiel w *****Platinum Mountain Hotel & SPA w Szklarskiej Porębie.

Wartym uwagi jest również materiał „Jak system wynagrodzenia wpływa na motywację zespołu?” autorstwa Marcina Sobola, prezesa Euro-Toques Polska, „Kto zgasi światło, czyli pora odkurzyć szacunek do pracy” Jarka Uścińskiego, prezesa OSSKiC czy „Czym jest upadłość konsumencka i kto może ją ogłosić?” – Pawła Lewandowskiego, kwalifikowanego doradcy restrukturyzacyjnego.

Na naszych łamach nie zabrakło również materiałów poradniczych m.in. Bogumił  Przybylak, szef kuchni w restauracji Młyńska12, Polska Inicjatywa Kulinarna doradza jak smażyć rybę, a Jarek Walczyk, prezes Klubu Szefów Kuchni – jak przyprawić mięso.