Robert Sowa: Jestem dumny z posiadania aż dwóch statuetek Hermesa Kulinarnego

Aktualności

Robert Sowa: Jestem dumny z posiadania aż dwóch statuetek Hermesa Kulinarnego

ROBERT SOWA

Restaurator, Szef Kuchni N31 Restaurant by Robert Sowa

Dwukrotny laureat Hermesa Kulinarnego – 2010 w kategorii osobowość gastronomii oraz 2018 w kategorii restauracje z renomą.

Statuetka Hermesa Kulinarnego jest nagrodą, o której marzy wielu szefów kuchni i właścicieli restauracji, bo to nie tylko duża nobilitacja, znakomite podsumowanie dorobku pracy, skierowanie uwagi całej branży na wyróżnionego, ale też prestiż i reklama dla miejsca, które tworzy lub w którym pracuje. Nagroda ta ma szczególne znaczenie, ponieważ jest przyznawana przez jury pod nadzorem redaktora naczelnego jednego z największych pism branżowych w naszym kraju. Jestem dumny z posiadania aż dwóch statuetek. Obie zajmują ważne miejsce w moim zawodowym życiu.

Udostępnij artykuł