Majowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Aktualności

Majowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

09 maja 2022

W najnowszym wydaniu Poradnika Restauratora nasi Czytelnicy znajdą m.in. rozmowę z Szymonem Bracikiem, szefem kuchni w restauracji Śląska Prohibicja w Katowicach. A także relację z 70. urodzin Kurta Schellera w warszawskim hotelu Sheraton.

Warto również przeczytać artykuł „Włoska kuchnia ulubioną kuchnią młodych Polaków”, z którego wynika, że aż 48 % respondentów w przedziale wiekowym 18-44 lat wskazało kuchnię włoską, jako ulubioną kuchnię zagraniczną Polaków, a ponad połowa (52 %), jedząc w restauracji, zamawia dania kuchni włoskiej.

Poza tym artykuł „Napiwek w restauracji – standard czy niezręczny obowiązek?”, „Czy odwołanie od decyzji sanepidu ma sens?” i „Czy wojna w Ukrainie zmieni nasz rynek pracy?”.

Miłej lektury ze świata HoReCa!