Do 31 lipca potrwa Dining Week

Aktualności

Do 31 lipca potrwa Dining Week

Boczniak ostrygowaty w panco, z limonką, miętą oraz dżemem z chili; ravioli sepia z krupniokiem, chutneyem z ananasa i jabłka oraz nitkami chili, a może jesiotr w sosie beurre blanc z chińską kapustą choy sum, 3 rodzajami kawioru? Jesteście ciekawi, jak smakują takie niecodzienne połączenia?

6 lipca wystartował Dining Week. Szefowie kuchni specjalnie na festiwal przygotowali unikalne dania #SpozaKarty oraz w prezencie dla każdego gościa niespodziankę smakową amuse-bouche, której nie znajdziemy w regularnej karcie! Menu nie z tej ziemi można rezerwować na www.DiningWeek.pl!

 Wiosenna edycja Dining Weeka potrwa do 31 lipca.

#Frank Winebar&Shop (Warszawa)

Duszone policzki i ozory z dzika w czerwonym winie, zapiekane z topinamburem, jeżynami i miodem spadziowym.

#Why Thai (Poznań)

Boczniak ostrygowaty w panco, z limonką, miętą oraz dżemem z chili.

 

#ORSO (Knurów)

Ravioli sepia z krupniokiem, chutneyem z ananasa i jabłka, nitkami chilli oraz oliwą lubczykową.

#Niesztuka (Gdańsk)

Jesiotr w sosie beurre blanc z chińską kapustą choy sum, 3 rodzajami kawioru oraz szczypiorkiem.