Dwie dobrze znane firmy – Wiesheu i Wachtel – stawiają na współpracę. W myśl hasła „Better Together” połączyły wiedzę, doświadczenie oraz… technologie. Na rynku pojawiła się nowa stacja do wypieków, odpowiadająca na rynkowe trendy i potrzeby. Stacja Dibas blue2 x PICCOLO C to kombinacja dwóch innowacyjnych technologii pieczenia w jednej kompaktowej stacji piekarniczej. Idealna dla tych, którzy stawiają na wypiek tradycyjny i nowoczesny, na niezawodność i produkt premium. Wszystko dzięki obecności pieca konwekcyjnego i pieca pokładowego – flagowych urządzeń obydwu marek. Z każdego z nich wzięto to, co najlepsze. Ten produkt jest polecany głównie do szeroko rozumianego wypieku sklepowego: piekarni, cukierni, baro-kawiarni czy lunchowni.
Wiesheu Polska Sp. z o.o.
tel.: 22 665 60 21
www.wiesheu.pl