Czas na rybę – znamy jury

Wydarzenia

Czas na rybę – znamy jury

Konkurs  na najlepszą potrawę z karpia opolskiego z dodatkowym obowiązkowym produktem – masłem Mleczne Ogrody oraz makronem Śląski Bifej, odbędzie się w pierwszy weekend października na Zamku w Niemodlinie. Organizatorzy na zgłoszenia szefów kuchni czekają do 12 września, natomiast uczniów szkół gastronomicznych do 15 września. 

W jury konkursu Czas na rybę dla szefów kuchni zobaczymy:  Iwonę Niemczewską, Wojciecha Harapkiewicza, Jarosława Uścińskiego, Tomasza Smoczyka, Marcina Sobola, Krzysztofa Szulborskiego, Krzysztofa Malinowskiego, Krzysztofa Gawlika,  Jeana Bosa czy Jarka Walczyka.

http://swietokarpia.pl/cnr/konkurs/zgloszenia

Kontakt z organizatorami:

Rybacka Lokalna Grupa Działania “Opolszczyzna” – tel. 535 380 010

Edukacja od Kuchni – Kamil Klekowski – tel. 790 247 247.

Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.