12 stycznia w restauracji Bukszpryt w hotelu Skipper w Gdyni odbędzie się wyjątkowe wydarzenie kulinarne pod hasłem: „Charytatywne Garowanie dla Fundacji Księdza Kaczkowskiego”. Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym tego wydarzenia.
Kolację charytatywną przygotują szefowie kuchni:
Patryk Galewski
Jakub Steuermark,
Sebastian Cichy,
Diana Volokhowa,
Dominik Karpik,
Michał Soliwoda
Grzegorz Bilot (somelier)
Krystian Sosnowski (gospodarz).
Całe wydarzenie poprowadzi Paweł Gruba.
Zgotujmy im lepszą przyszłość. Wspierajmy Projekt PaKa, który pomaga dzieciakom w tarapatach. Gwarantujemy najwyższą jakość każdego z 8 serwowanych dań, możliwość wzięcia udziału w licytacjach i mnóstwo niezapomnianych atrakcji i niespodzianek. Całkowita kwota pochodząca ze sprzedaży zaproszeń-cegiełek zasili konto Fundacja im. Ks. Jana Kaczkowskiego. Obserwujcie nasz profil, niebawem podamy więcej informacji – mówi Krystian Sosnowski, szef kuchni restauracji Bukszpryt.
Kontakt:
Marta Kurgan tel.: 882 34 15 55
Agnieszka Wyszyńska tel.: 882 34 15 56