Bocuse d’Or on Tour w jesiennej odsłonie w Rzeszowie

Aktualności

Bocuse d’Or on Tour w jesiennej odsłonie w Rzeszowie

Rzeszów będzie kolejnym przystankiem kulinarnej podróży Bocuse d’Or Poland on Tour, a dokładnie restauracja Patio w Rzeszowie, gdzie szefem kuchni jest Kamil Tłuczek, srebrny medalista polskiej selekcji Bocuse d’Or Poland 2021.

17 września, szef Kamil w towarzystwie, Adama Chrząstowskiego Head Chefa Akademii Bocuse d’Or Poland i Sebastiana Klamki finalisty krajowej selekcji 2021, przygotuje, pełną niespodzianek kolację On Tour.

Cieszy mnie niezmiernie, że projekt On Tour spotyka się z dużym zainteresowaniem Gości. W Rzeszowie będzie to już trzecia odsłona tego cyklu, dzięki któremu możemy przybliżyć markę Bocuse d’Or i pokazać młodych, zdolnych szefów kuchni – finalistów naszego konkursu oraz zaproponować wyjątkowe polskie smaki w niecodziennych odsłonach – powiedział Adam Chrząstowski, Head Chef Akademii Bocuse d’Or Poland.