Styczniowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji!

Aktualności

Styczniowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji!

Styczniowy numer „Poradnika Restauratora” w wersji papierowej trafia już do przedstawicieli branży HoReCa w całym kraju.

Zapraszamy do zapoznania się z tematem miesiąca „Nie dajmy się zwariować, czyli kierunki ewolucji gastronomii w 2025 r.”, gdzie wypowiadają się m.in. Robert Sowa, Bartosz Peter, Barbara Ritz czy Tomasz Łagowski.

Warto przeczytać rozmowę z Adamem Lelewerem, szefem kuchni w restauracji Rządcówka w Ostoi Chobienice, laureatem Hermesa Kulinarnego 2024 w kategorii „Kucharz Młodego Pokolenia” oraz z szefami kuchni restauracji Lemon w Lemon Resort Spa w Gródku nad Dunajcem – Adamem Marmuszewskim i Dawidem Rozmusem.

W najnowszym wydaniu znajdą Państwo również obszerny reportaż z Podhala, a także artykuł o trendach i inspiracjach cukierniczych na 2025 rok.

Polecamy popularne działy, takie jak nowości oraz kampanie i promocje.

Miłej lektury ze świata HoReCa!

Udostępnij artykuł