Styczniowy numer „Poradnika Restauratora” w wersji papierowej trafia już do przedstawicieli branży HoReCa w całym kraju.
Zapraszamy do zapoznania się z tematem miesiąca „Nie dajmy się zwariować, czyli kierunki ewolucji gastronomii w 2025 r.”, gdzie wypowiadają się m.in. Robert Sowa, Bartosz Peter, Barbara Ritz czy Tomasz Łagowski.
Warto przeczytać rozmowę z Adamem Lelewerem, szefem kuchni w restauracji Rządcówka w Ostoi Chobienice, laureatem Hermesa Kulinarnego 2024 w kategorii „Kucharz Młodego Pokolenia” oraz z szefami kuchni restauracji Lemon w Lemon Resort Spa w Gródku nad Dunajcem – Adamem Marmuszewskim i Dawidem Rozmusem.
W najnowszym wydaniu znajdą Państwo również obszerny reportaż z Podhala, a także artykuł o trendach i inspiracjach cukierniczych na 2025 rok.
Polecamy popularne działy, takie jak nowości oraz kampanie i promocje.
Miłej lektury ze świata HoReCa!