Kulisy finału konkursu Chefs en Or dla uczniów szkół gastronomicznych

Aktualności

Kulisy finału konkursu Chefs en Or dla uczniów szkół gastronomicznych

Wielkie emocje po finale konkursu Chefs en Or – polska edycja, organizowanego przez Transgourmet i Selgros jeszcze nie opadły! W finałowej bitwie, która odbyła się 24 kwietnia w Instytucie Kulinarnym Transgourmet wzięło udział 10 najlepszych uczniów szkół gastronomicznych z całego kraju. Teraz ich zmagania można obejrzeć w filmie dostępnym na kanale Instytutu Kulinarnego. Zwyciężczynią okazała się Maria Lech, z Zespołu Szkół im. Emilii Sukertowej-Biedrawiny w Malinowie. Poradnik Restauratora był partnerem medialnym tego wydarzenia.

Jak Transgourmet i Selgros rozwijają młode kulinarne talenty? Na jakie szczegóły zwraca uwagę jury w ocenie konkursowych dań? Czy doświadczenie zdobyte na konkursach kulinarnych przydaje się w życiu zawodowym szefów kuchni? Ile treningów trzeba odbyć aby zwyciężyć w konkursie Chefs en Or? Odkryj kulisy wielkiego finału konkursu Chefs en Or w obszernej relacji video!