24 stycznia odbędzie się uroczyste otwarcie Kaiser Patisserie w Koszalinie. Gościem specjalnym będzie ambasador Philippe Urweiller, uznany na całym świecie Pastry Chef & Chocolatier, który opowie o swojej pasji do cukiernictwa i zaprezentuje swoje ulubione wyroby.
Otwarcie naszej cukierni w Koszalinie to kolejny krok w realizacji naszej misji dostarczania wyjątkowych doznań smakowych w miejscach o bogatej tradycji i dynamicznym rozwoju. Cieszymy się, że Philippe będzie z nami podczas tego wyjątkowego wydarzenia, nadając mu jeszcze bardziej wyjątkowy charakter – mówi Sławomir Gojdź, założyciel i prezes Kaiser Patisserie.
Kaiser Patisserie to marka, która od lat z powodzeniem łączy francuską elegancję z nowoczesnym podejściem do cukiernictwa. Desery, rzemieślnicze wypieki i starannie wyselekcjonowane produkty, takie jak herbata Mariage Frères czy autorskie likiery, są efektem pasji i wieloletniego doświadczenia. Wszystko to wpisuje się w unikalną filozofię „Omniesense” – celebrację piękna i smaku odbieranych wszystkimi zmysłami.
Źródło: Kaiser Patisserie
Oprac. H. Handkowska