Grzybobranie dla Gastronomii na Pomorzu

Aktualności

Grzybobranie dla Gastronomii na Pomorzu

22 września odbędzie się VI Grzybobranie dla Gastronomii w Villi Leśne Ustronie w Lubiszewie Tczewskim. To inicjatywa, której celem jest spotkanie przedstawicieli branży gastronomicznej i turystycznej połączone z warsztatami kulinarnymi, a także sportową rywalizacją. Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym.

Podczas spotkania odbędzie się trzecia odsłona konkursu dla szkół gastronomicznych. Przewodniczącym tegorocznego jury został Marcin Popielarz, chef patron gdyńskiej restauracji Biały Królik. W jury zobaczymy również m.in. Andrzeja Ławniczaka, Bartosza Petera, Pawła Filipaka, Mateusza Czekierdę. Z kolei funkcję jurorów technicznych będą sprawować Marcin Dembski oraz Przemysław Woźny.

Grzybobranie dla Gastronomii 2024- plakat

Szczegółowy plan Grzybobranie dla Gastronomii 2024

Kontakt:

Sławomir Miotk

Organizator Grzybobrania

Tel.: 501 775 300

slawmio@wp.pl

https://www.facebook.com/grzybobraniedlagastronomii