22 września odbędzie się VI Grzybobranie dla Gastronomii w Villi Leśne Ustronie w Lubiszewie Tczewskim. To inicjatywa, której celem jest spotkanie przedstawicieli branży gastronomicznej i turystycznej połączone z warsztatami kulinarnymi, a także sportową rywalizacją. Poradnik Restauratora jest partnerem medialnym.
Podczas spotkania odbędzie się trzecia odsłona konkursu dla szkół gastronomicznych. Przewodniczącym tegorocznego jury został Marcin Popielarz, chef patron gdyńskiej restauracji Biały Królik. W jury zobaczymy również m.in. Andrzeja Ławniczaka, Bartosza Petera, Pawła Filipaka, Mateusza Czekierdę. Z kolei funkcję jurorów technicznych będą sprawować Marcin Dembski oraz Przemysław Woźny.
Grzybobranie dla Gastronomii 2024- plakat
Szczegółowy plan Grzybobranie dla Gastronomii 2024
Kontakt:
Sławomir Miotk
Organizator Grzybobrania
Tel.: 501 775 300
https://www.facebook.com/grzybobraniedlagastronomii