Czerwcowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Aktualności

Czerwcowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Czerwcowe wydanie Poradnika Restauratora trafia już w wersji papierowej do restauracji, hurtowni oraz producentów HoReCa w całym kraju. W najnowszym wydaniu nasi Czytelnicy znajdą m.in. relację z Gali Jubileuszy – 30-lecia “Poradnika Handlowca”, 100-lecia “Handlowca” oraz 24-lecia “Poradnika Restauratora” – tytułów z portfolio wydawnictwa Generalczyk.

Wart uwagi jest temat miesiąca – Pracownik sezonowy mile widziany, gdzie wypowiadają się m.in. Marcin Soból, prezes Euro-Toques Polska, Rafał Grzegorzek, dyrektor gastronomii, kreatywny szef kuchni Dworzysko czy Michał Szczepański, szef kuchni Herbarium Hotel & Spa. Polecamy rozmowę z z Sylwestrem Cackiem, prezesem zarządu Sfinks Polska i laureatem Hermesa Kulinarnego 2023 w kategorii sieć HoReCa. A także felieton Kingi Rylskiej, Marketing Director Food Town Fabryka Norblina – Dbaj o jakość, nie tylko o ilość, czyli co już nie jest trendem w social
mediach?

W wydaniu znaleźć można także sporo informacji o nowościach produktowych.