Blogerzy w hotelowej kuchni

Poradnik hotelarza

Blogerzy w hotelowej kuchni

20 września 2016

Lotniskowy hotel Hilton Garden Inn Kraków Airport do współpracy zaprosił małopolskich blogerów kulinarnych. Blogerzy razem z szefem kuchni przygotują tygodniowe menu, które będzie dostępne w cenie 25 zł w ramach serwowanej w hotelu oferty Quick Lunch. – Nasza oferta Quick Lunch to To unikalna propozycja opracowana i przystosowana specjalnie do potrzeb podróżujących, korzystających z usług lotniska. To co ją wyróżnia to niska cena, jakość dań i szybkość serwisu. Od września do współpracy zaprosiliśmy zaprzyjaźnionych blogerów, którzy będą mieć wyjątkową możliwość zaserwowania swoich autorskich dań w restauracji czterogwiazdkowego hotelu. To będzie motywująca i rozwijająca współpraca, która pozwoli na jeszcze większą różnorodność oferty lunchowej – mówi Miłosz Kowalski, szef kuchni Hilton Garden Inn Kraków Airport. Terminarz: 10 – 14 październik Kuchnia na Wzgórzu; 24 – 28 październik A Bite to Eat, 7 – 11 listopad Pora Coś Zjeść i 21 – 25 listopad Cook it Lean.

(źródło: Hilton Garden Inn Kraków Airport)