2. Mistrzostwa Polski w Przyrządzaniu Ślimaków i Owoców Goji | Poradnik Restauratora

Opiniotwórczy branżowy miesięcznik ogólnopolski dla właścicieli i szefów kuchni lokali gastronomicznych –  nieprzerwanie 20 rok na rynku

2. Mistrzostwa Polski w Przyrządzaniu Ślimaków i Owoców Goji

Miejsce
Serock
Organizator
Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Legionowie (PCIS)
Data
17 marca 2018

17 marca w Powiatowym Zespole Szkół Ponadgimnazjalnych w Serocku odbędzie się 2. edycja Mistrzostw Polski w Przyrządzaniu Ślimaków i Owoców Goji. Celem konkursu jest kultywowanie, propagowanie i pogłębienie wiedzy o przygotowaniu ślimaków i owoców goji oraz pogłębianie wiedzy o ślimaku, jako produkcie polskim.

Zgłoszenia drużyn należy przysyłać na adres e-mail: biuro@cis.legionowski.pl do 24 lutego, a lista uczestników zostanie ogłoszona do 3 marca. W sprawach technicznych i merytorycznych dotyczących szczegółów przebiegu Konkursu prosimy o kontakt e-mail: creatorsmakow@gmail.com lub telefonicznie pod nr. 721 966 198.

Organizatorem konkursem jest Powiatowe Centrum Integracji Społecznej w Legionowie (PCIS), a pomysłodawcą Daniel Twardo, kierownik warsztatu gastronomicznego PCIS. Konkurs organizowany jest pod patronatem Ambasady Republiki Mołdawii w Polsce, Starosty Legionowskiego oraz przy wsparciu i pomocy merytorycznej Euro Toques Polska oraz Stowarzyszenie Kucharzy Polskich.

Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

Galeria


Pliki

Zainteresował Cię temat? Udostępnij artykuł!
Kategoria
Kalendarium
Tagi
Data dodania
22 stycznia 2018

Podobne artykuły

Ogólnopolski Festiwal Dobrego Smaku

23 maja 2018

Na dwunasty Ogólnopolski Festiwalu Dobrego Smaku zapraszamy do Poznania w dniach 15-19 sierpnia. Jak co roku na poznańskim Starym Rynku odbędzie się wielki Jarmark Dobrego Smaku. Niespieszny spacer pośród ponad setki festiwalowych kramów pozwoli nam kulinarnie odwiedzić niemal wszystkie zakątki Polski, skosztować serów z Wielkopolski, Kaszub czy Podhala, nalewek z Kampinosu i Lubelszczyzny, ryb z Pomorza i Mazur, wędlin z Podlasia czy lubuskich i dolnośląskich win.

przeczytaj całość

Kulinarny Puchar Polski 2018

23 maja 2018

2-3 października odbędzie się już 18. edycja Kulinarnego Pucharu Polski. Konkursowi patronują najważniejsze w kraju stowarzyszenia branżowe: Ogólnopolskie Stowarzyszenie Szefów Kuchni i Cukierników, Fundacja Klubu Szefów Kuchni oraz Euro-Toqes Polska.

przeczytaj całość

Więcej w dziale

Wydawca

ZDKP

Nasze tytuły

Partnerzy

Wydawca

Biuro Promocji i Reklamy "Generalczyk" sp.j.

ul. Szczęsna 10
60-587 Poznań
tel./fax (61) 852 08 94
email: redakcja@poradnikhandlowca.com.pl

Dyrektor Sprzedaży i Marketingu

Michał Bobrowski

tel. (61) 850 19 33
michalb@poradnikhandlowca.com.pl

Specjalista ds. Sprzedaży i Marketingu

Nikodem Pankowiak

tel. (61) 851 37 08
nikodemp@poradnikrestauratora.com.pl