Już niedługo będziecie można odkryć smak Mowi Supreme – łososia hodowanego z wielką troską w krystalicznie czystych wodach norweskich fiordów.

Heinz Yellow Mustard – prawdziwą amerykańską musztardę, rodem z Nowego Jorku. Wprowadzając jej dwie odmiany, producent poszerza swoją gamę produktów, powszechnie dostępnych w polskich sklepach.

Rational rewolucjonizuje teraz mniejsze kuchnie dzięki nowemu iVario 2-XS. System gotowania z dwiema kadziami jest niezwykle produktywny nawet w małych przestrzeniach, przejmując rutynowe zadania. Odpowiada za to pierwszy inteligentny system zarządzania energią iVarioBoost, który reguluje ciepło na całej powierzchni i dysponuje wystarczającą rezerwą mocy, aby przygotować 4,5 kg zapiekanki z mięsem w 6,5 minuty, łącznie z fazą podgrzewania. Inteligencja gotowania iCookingSuite wykrywa stan i wielkość potrawy i reguluje ścieżkę gotowania, dzięki czemu konieczność ingerencji pracownika jest tylko wtedy, kiedy urządzenie da znać. iVario 2-XS składa się z dwóch kadzi, z których każda ma powierzchnię podstawową 2/3 GN i pojemność 17 litrów.

Regał grzewczy DM-99001 do samoobsługi przez klienta z regulowanym kątem nachylenia półek utrzymuje gotowe potrawy i przekąski w odpowiedniej temperaturze.

Firma Komat opracowała nową ofertę na produkty sanitarne do dezynfekcji rąk. To szeroka gama najwyższej jakości produktów, które umożliwią dbałość o higienę i bezpieczeństwo, takie jak uchwyty, dozowniki łokciowe, dozowniki automatyczne, stojaki sanitarne oraz bezdotykowe stacje dezynfekujące.

Najpopularniejsze