Wine&Food Noble Night – finałowa dwunastka

Wydarzenia

Wine&Food Noble Night – finałowa dwunastka

21 maja 2018

Prezentujemy finałową 12 restauracji i szefów kuchni, którzy staną do walki o zwycięstwo podczas tegorocznej Gali Wine&Food Noble Night 13 października.

• Restauracja Autentyk – kuchnia i ludzie , Poznań, szef kuchni Ernest Jagodziński

• Restauracja Bez Tytułu, Warszawa, szef kuchni Erwan Debono

• Restauracja Boletus w Zamek Kliczków, Kliczków, szef kuchni Mariusz Kucharczak

• Restauracja Chapeau Bas w Hotel Grand Lubicz – Uzdrowisko Ustka, szef kuchni Marcin Szwak

• Restauracja Fiorentina Ristorante, Kraków, szef kuchni Robert Koczwara

• Restauracja Lumière, Baranowo, szef kuchni Jakub Kasprzak

• Restauracja Natura w Rosevia Resort & Spa, Rozewie, szef kuchni Sebastian Truszkowski

• Restauracja PAPU, Warszawa, szef kuchni Paweł Tkaczuk

• Restauracja ProVita w Hotel Wellness ProVita, Kołobrzeg, szef kreatywny Wiktor Ignaczak

• Restauracja SmaQ Food & Wine w Q Hotel Plus, Katowice, szef kuchni Arkadiusz Gawron

• Restauracja Sztuczka, Gdynia, szef kuchni Rafał Wałęsa

• Restauracja Unicus i Unicus Palace, w Hotel Unicus i Hotel Unicus Palace Kraków, szefowie kuchni Mateusz Suliga, Grzegorz Pawlik.