7-9 marca w hali Milenium w Kołobrzegu odbędzie się 27 edycja targów Gastro-Hotel. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.
Targi Gastro-Hotel to możliwość spotkań pomiędzy osobami z branży HoReCa a wystawcami – czołowymi producentami i liderami rynku gastronomiczno-hotelarskiego. Gastronomia i hotelarstwo to tematy przewodnie targów, ale również cukiernie, piekarnie, spa&wellness znajdą tu coś dla siebie.
W trakcie każdej edycji targów organizator dokłada wszelkich starań, aby przygotować dla gości odwiedzających kompendium wiedzy o nowościach i trendach w wyposażaniu hoteli i restauracji w tekstylia, środki czystości, artykuły spożywcze, półprodukty oraz nowinki techniczne i oprogramowanie.
Co więcej na gości czeka również szereg atrakcji, pokazów i degustacji.
Targi Gastro-Hotel to salon nowości, branżowych hitów, atrakcji, pokazów, szkoleń zarówno dla pracowników jak i kadr menadżerskich.
Na targi zapraszamy właścicieli, menadżerów oraz pracowników sektora HoReCa.
Targi Gastro-Hotel
7 – 9 marca 2018
Kołobrzeg, hala Milenium
Ul. Łopuskiego 38.