Zaledwie kilka sekund decyduje, czy my i nasza oferta zostaniemy zapamiętani. Jak zatem wyróżnić się na rynku gastronomicznym? Odpowiedzi znajdziemy podczas zbliżających się Targów Wyposażenia i Produktów dla Gastronomii Food-to-Go, które po raz ósmy odbędą się w Gdańsku (6-7.02.2018, Amberexpo). Równie szybko jak Targi zbliżają się Walentynki, dlatego podczas najbliższej edycji organizator postanowił przybliżyć tajniki „kuchni od serca”. Zapraszamy więc do nowej strefy tematycznej Multi Café – miejsca idealnego dla tych, którzy poszukują nutki świeżości i designerskiej inspiracji w prowadzeniu lokalu. Bardzo ciekawie zapowiada się również Strefa Prezentacji i Warsztatów. Już dziś wiemy, iż spotkania z pomorskimi restauratorami poprowadzą m.in. Aleksander Baron – szef kuchni młodego pokolenia, który na nowo przywraca do łask polskie smaki oraz Sylwia Ładyga – blogerka kulinarna, uczestniczka programu MasterChef. Zachęcamy do rejestracji online na stronie www.foodtogo.pl. Rejestracja pozwala na bezpłatny udział w targach i prezentacjach.