Szefowie kuchni wspierają Centrum Zdrowia Dziecka

Wydarzenia

Szefowie kuchni wspierają Centrum Zdrowia Dziecka

06 czerwca 2018

8 czerwca w restauracji Garden w hotelu DoubleTree by Hilton w Warszawie odbędzie się kolacja charytatywna „Chefs & Foodies – smaki ratują dzieciaki”. 50% dochodu z kolacji przeznaczone zostanie na pomoc małym pacjentom z Centrum Zdrowia Dziecka.

Siedmiodaniowe menu degustacyjne przygotuje aż 7 szefów kuchni:

Zbigniew Łęgowski – DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw

Tomasz Milewski – Hotel Mikołajki *****

Dariusz Struciński – Hotel Anders, Stare Jabłonki

Jarosław Uściński – Restauracja Moonsfera, Warszawa

Mariusz Gachewicz – Hotel Zamek Gniew

Bartłomiej Witkowski – Hotel Nicolaus, Toruń

Piotr Krysiak – Trener Zeelandia

Do każdego dania zostanie dobrane wyselekcjonowane wino przez sommeliera z Wine Direct.

Rezerwacja: doubletreewarsaw.reservations@hilton.com

+48 22 278 00 00

08.06.2018, godz. 19:00

DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw

Restauracja Garden

Ul. Skalnicowa 21

04-797 Warszawa

249 PLN za osobę / w cenie: siedmiodaniowa kolacja – menu degustacyjne, kieliszek wina dobrany przez sommeliera z Wine Direct do każdego dania, woda mineralna

Organizator: DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw  http://doubletreewarsaw.pl/