8 czerwca w restauracji Garden w hotelu DoubleTree by Hilton w Warszawie odbędzie się kolacja charytatywna „Chefs & Foodies – smaki ratują dzieciaki”. 50% dochodu z kolacji przeznaczone zostanie na pomoc małym pacjentom z Centrum Zdrowia Dziecka.
Siedmiodaniowe menu degustacyjne przygotuje aż 7 szefów kuchni:
Zbigniew Łęgowski – DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw
Tomasz Milewski – Hotel Mikołajki *****
Dariusz Struciński – Hotel Anders, Stare Jabłonki
Jarosław Uściński – Restauracja Moonsfera, Warszawa
Mariusz Gachewicz – Hotel Zamek Gniew
Bartłomiej Witkowski – Hotel Nicolaus, Toruń
Piotr Krysiak – Trener Zeelandia
Do każdego dania zostanie dobrane wyselekcjonowane wino przez sommeliera z Wine Direct.
Rezerwacja: doubletreewarsaw.reservations@hilton.com
+48 22 278 00 00
08.06.2018, godz. 19:00
DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw
Restauracja Garden
Ul. Skalnicowa 21
04-797 Warszawa
249 PLN za osobę / w cenie: siedmiodaniowa kolacja – menu degustacyjne, kieliszek wina dobrany przez sommeliera z Wine Direct do każdego dania, woda mineralna
Organizator: DoubleTree by Hilton Hotel & Conference Centre Warsaw http://doubletreewarsaw.pl/