Styczniowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji!

Newsy

Styczniowe wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji!

11 stycznia 2021

  • Sytuacja w branży gastronomicznej nie jest najlepsza – reżim sanitarny, czy tego chcemy czy nie, będzie prawdopodobnie obowiązywał jeszcze przez długie miesiące, a może lata. Jak wpłynie to na trendy w branży? O tym mówią znani szefowie kuchni, m.in. Robert Skubisz, Jarosław Walczyk, Kuba Korczak czy Adam Chrząstowski, pokazując, że gastronomia ma obecnie wielką rolę do spełnienia – ambasadorki nowoczesności w każdym z sektorów życia społecznego.
  • Rozmowa z Pawłem Mieszałą, właścicielem cukierni Pawlova, który od niedawna stał się zarządcą legendarnej kawiarni Kociak przy ul. Św. Marcin w Poznaniu.
  • Artykuł o tym, że specyfika sektora HoReCa wymusza pewne rozwiązania stosowane w branży samochodowej.
  • A oprócz tego felietony m.in.: Roberta Sowy, Klaudiusza Wachowiaka, Jarosława Uścińskiego czy Pawła Kałuskiego i wiele, wiele więcej.

Zapraszamy do lektury!