8 lutego do restauracji Water&Wine ulokowanej przy zakładzie butelkującym Cisowiankę i Cisowiankę Perlage zawitały zaprzyjaźnione od lat blogerki kulinarne: Maia Sobczak z Qmam Kaszę, Agata Anioł i Sylwia Majcher z Kuchni w Formie, Magda Gendziwiłł z Crust and Dust i Katarzyna Marciniewicz z Chilli Bite. Jednak nie były one jedynymi gośćmi. Zaproszenie zespołu Water&Wine przyjął również Radek Zarembiński – sous chef jednej z najlepszych restauracji na świecie, uznanej za najlepszą restaurację w Azji – Gaggan z Bankoku.
Tematem spotkania, z okazji zbliżających się walentynek, była miłość. Każda z blogerek oraz sous chef Radek Zarembiński wraz z zespołem Water&Wine wykonali danie nawiązujące do swoich skojarzeń z miłością i różnych jej aspektów.
Podczas wspólnej kolacji każdemu „miłosnemu” daniu towarzyszyła oczywiście musująca Cisowianka Perlage – woda stworzona z miłości do jedzenia i spotkań przy stole.
Spotkanie to pozwoliło gościom i zespołowi na stałe pracującemu w koncepcie wymienić się swoją wiedzą, doświadczeniami i pomysłami i zainspirować do dalszej pracy i poszukiwania niezwykłych smaków.
Więcej o koncepcie i wizycie blogerek i sous chefa Gaggan na stronie: www.waterandwine.pl