Targi Mazury HoReCa w Expo Mazury w Ostródzie (17-18.04) to nie tylko konkursowe emocje, pokazy kulinarne czy spotkania biznesowe. To także doskonała okazja do uzyskania specjalistycznej wiedzy z zarządzania gastronomią, jej finansami i personelem.
Szkolenia będą skierowane do właścicieli i managerów restauracji, kawiarni czy cukierni, nowych formatów gastronomicznych, do szefów kuchni, osób zarządzających personelem i kosztami oraz do tych, którzy dopiero startują ze swoim biznesem gastronomicznym. Przeprowadzą je Piotr Rogowski i Paweł Gruba, managerowie zewnętrzni V4B, trenerzy i doradcy z wieloletnim doświadczeniem w branży gastronomicznej.
17 kwietnia zostanie przeprowadzone szkolenie pt. “Nowoczesne zarządzanie personelem w gastronomii, czyli zbuduj kompetentny i zadowolony zespół. Zwiększ obroty przez motywację”, a 18 kwietnia szkolenie pt. “Policzalna restauracja. Zarządzanie finansami w gastronomii, czyli znajdź odpowiedź na pytanie: gdzie są te pieniądze?”.
Szkolenia dla branży są bezpłatne. Wystarczy wypełnić formularz i zgłosić swój udział:
Organizatorzy Mazury HoReCa serdecznie zapraszają do udziału w szkoleniach, ilość miejsc ograniczona!