Sodexo Polska On-site Services uruchomiło swoją restaurację w zakładzie produkcyjnym Flex. Restauracja pod marką ChefWorks zapewnia kompleksowe wyżywienie dla 3,5 tysiąca pracowników zakładu w Tczewie, umiejscowionym na terenie Pomorskiej Specjalnej Strefy Ekonomicznej.
Jak podkreśla Marta Diop, Segment Director Corporate IFM Poland w Sodexo Polska, koncepcja nowo otwartej restauracji powstała z myślą o zaspokojeniu potrzeb pracowników firmy oraz w oparciu o wyniki analizy PERSONIXTM.
– ChefWorks oferuje kuchnię smaczną, zdrową i w przystępnej cenie. Dzięki analizie preferencji żywieniowych PERSONIXTM jesteśmy w stanie odpowiedzieć na zapotrzebowanie Klientów z różnych obszarów pracy, aktywności, indywidualnych preferencji, a także w oparciu o zróżnicowane zapotrzebowanie energetyczne – mówi.
Atutem restauracji jest wygodna i nowoczesna przestrzeń, a także godziny pracy oraz serwisów dań dostosowane do zmian pracowników.
– Szanujemy czas naszych Klientów, dlatego restauracja będzie pracować w takim samym rytmie, jak pracownicy Flex. Jakość życia naszych Kientów jest dla nas wartością nadrzędną, dlatego chcemy, by wszyscy czuli się w ChefWorks swobodnie, przyjemnie, a przede wszystkim w otoczeniu swoich ulubionych smaków – konkluduje Marta Diop z Sodexo Polska.