Najnowsze wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Aktualności

Najnowsze wydanie Poradnika Restauratora już w dystrybucji

Sezon letni w pełni. Kolejny numer Poradnika Restauratora trafia już w wersji papierowej do restauracji, hurtowni oraz producentów HoReCa w całym kraju.

Wart uwagi jest obszerny materiał na temat tegorocznej polskiej edycji kulinarnego Przewodnika Michelin, gdzie wypowiadają się zdobywcy gwiazdek Michelin – Przemysław Klima, właściciel i szef kuchni w krakowskiej restauracji Botiglieria 1881, Andrea Camastra, szef kuchni w warszawskiej restauracji Nuta czy Artur Skotarczyk, szef kuchni i współtwórca poznańskiej restauracji Muga.

Polecamy również rozmowę z Maciejem Gajkowskim, dyrektorem sieci Foodservice w Lagardère Travel Retail Polska, która od początku roku zarządza siecią kawiarni Costa Coffee. Ta marka jest jednym z tegorocznych laureatów Hermesów Kulinarnych „Poradnika Restauratora”.

A także felieton Przemysława Zwańskiego, Executive Chefa w Hotelu Gdańsk Boutique na temat sezonowości w gastronomii czy Michała Wawro, generalnego szefa kuchni marki Zdrowa Krowa o tym jakie wybrać mięso na grilla.

Na naszych łamach nie zabrakło również artykułu poradniczego w jaki sposób serwować wodę gościom w restauracji.

W tym numerze znajdziecie także obszerny pakiet najnowszych informacji z branży HoReCa.

Miłej lektury!