L’Art de la cuisine Martell – lista uczestników

Wydarzenia

L’Art de la cuisine Martell – lista uczestników

20 lutego 2018

Lista uczestników zakwalifikowanych do konkursu L’Art de la cuisine Martell 2018, który odbędzie się 3 marca w Rynie. Poradnik Restauratora jest patronem medialnym tego wydarzenia.

  1. Jakub Sytykiewicz, Martin Guz, Restauracja Cucina, Poznań
  2. Konrad Wieczorek, Mariusz Fic, Restauracja Albertina, Kraków
  3. Łukasz Stepnowski, Dominik Bosek, Restauracja Amber Room, Warszawa          
  4. Mariusz Bobek, Michał Cielesta, Restauracja Amarylis, Kraków
  5. Marcin Ćwik, Mikołaj Kruszona, Restauracja Nifty No. 20 Puro Hotel, Poznań
  6. Rafał Stegnicki, Wiktor Wielgus, Nicolaus Toruń Hotel, Toruń
  7. Łukasz Zygmunt, Dawid Konieczny, Heron Live Hotel, Sienna 
  8. Mateusz Jarosławski, Piotr Birkenmayer, Restauracja Haston City Hotel, Wrocław
  9. Jarosław Owczarczyk, Robert Branicki, Restauracja Pink Lobster, Warszawa
  10. Wojciech Komsa, Sebastian Błażejowski, Belvedere Cafe Łazienki Królewskie, Warszawa
  11. Marcin Opioła, Swiatosław Pisak, Restauracja “Tradycja – Nowa Kuchnia Tatr”, Bukowina Tatrzańska
  12. Adrian Głowala, Filip Niewiatowski, Restauracja Olkuska 7 by Jarek Uściński, Warszawa
  13. Radosław Gierałtowski, Łukasz Jabłoński, Restauracja Szafarnia10, Gdańsk
  14. Oskar Nowicki, Małgorzata Pindych, Restauracja Krew i Woda, Gdynia
  15. Mateusz Sawicki, Rafał Błoński, Villa AntoninA & Restauracja Projekt 36, Sopot
  16. Eryk Mazurek, Dawid Błaszczak, Restauracja Aruana, Hotel NARVIL Conference & Spa, Serock

Drużyna Rezerwowa:

  1. Łukasz Kukczyński, Grzegorz Marzejon, Restauracja L’Entre Villes, Sopot