20. edycja Master Chef 4 Dogs za nami

Aktualności

20. edycja Master Chef 4 Dogs za nami

8 września odbyła się jubileuszowa 20. edycja Master Chef 4 Dogs. Tym razem w poznańskiej restauracji Republika Róż u szefa Andrzeja Gołąbka, a dary zbierano dla Schroniska dla Zwierząt w Gaju. Poradnik Restauratora był patronem medialnym nad wydarzeniem.

Master Chef 4 Dogs to wyjątkowe wydarzenie kulinarno-charytatywne, podczas którego szefowie kuchni łączą siły, by wspierać bezdomniaki w schroniskach. Organizatorem tej akcji jest Marcin Kaczmarek.

Na miejscu czekały liczne degustacje, a przy nich schroniskowe puszki, do których można było wrzucać swoje wsparcie dla bezdomniaków.

Dania przygotowali  szefowie kuchni: Marcin Kaczmarek-Pielin, Andrzej Gołąbek, Bartłomiej Witkowski, Małgorzata Wałcerz, Wojciech Rzepecki, Kajetan Buszewicz, Dawid Wysocki, Klaudia Budny, Artur Kokoszka, Krzysztof Kozłowski, Patryk Dziamski, Kuba Korczak, Adrian Kiersnowski, Jordan Bach i Sylwia Kwiatkiewicz.

fot. fb  Schroniska dla Zwierząt w Gaju