Gatunki serów o włoskim pochodzeniu zyskały popularność na całym świecie. Z tych najbardziej znanych – Grana Padano, Parmigiano Reggiano i Mozarellla – korzystają najlepsi szefowie kuchni na wszystkich kontynentach.

Marka Jacobs wprowadziła na rynek nową gamę kaw ziarnistych, będących efektem pracy mistrzów prażenia, którzy wydobyli z nich to, co najlepsze. W ofercie znajdziemy klasyczną kawę Jacobs Krönung, która urzeka szlachetnym aromatem i głębią zbalansowanego smaku.

Sieć hurtowni Makro Polska wprowadziła do swojej oferty egzotyczne mięsa z krokodyla, strusia i kangura od dostawcy Elkopol. Krokodyle mięso cechuje delikatność i niskokaloryczność.

Sweet potato fries, to nowoczesny, modny produkt i propozycja dla restauracji, które poszukują wyróżnienia i podążają za trendami. Te długie frytki nie tylko świetnie wyglądają, ale pozwalają też zrobić wrażenie na konsumencie przez maksymalne wypełnienie talerza.

Moda na hamburgery nie przemija. Chefs Culinar oferuje wysokiej jakości świeże burgery marki własnej Meisterfrisch, zawierające w składzie wyłącznie mięso i sól. Są grube, soczyste, przygotowane w gramaturze na specjalne życzenie klienta.

Karczochy Krojone gotowane na parze Minute Bonduelle Food Service, to serca karczochów pokrojone w ćwiartki o delikatnym smaku, zwartej i niewłóknistej teksturze. Doskonale pasują one do sałatek, makaronów, tart, na pizzę, a ich smak jest naturalny i wyrazisty.

Najpopularniejsze