Fanex – polski producent sosów dla branży HoReCa, wprowadził na rynek wegański sos majonezowy VEGA MAJO. Nowy, unikalny produkt nie zawiera konserwantów, barwników oraz aromatów i otrzymał towarowy znak jakości V-Label, który jest uznaną i chronioną międzynarodową marką obejmującą produkty wegetariańskie i wegańskie.

Fanex wprowadził na rynek zupełnie nową recepturę – Musztardę ze smażoną cebulką z dodatkiem octu jabłkowego, która jest już dostępna w sprzedaży hurtowej dla konceptów gastronomicznych.

Firma Plastmet produkuje profesjonalne bary, które charakteryzują się precyzyjnym wykonaniem, funkcjonalnością i wysoką estetyką.

Musztarda sarepska Octim o umiarkowanie ostrym smaku stanowi doskonałe uzupełnienie potraw z grilla – zarówno mięs, jak i warzyw.

Musująca, naturalna woda mineralna Cisowianka Perlage, nasycona CO2 pochodzenia naturalnego - jako jedna z nielicznych wód na świecie została zamknięta w puszce.

Kalendarium

Najpopularniejsze