Cisowianka Perlage to wyjątkowa naturalna woda mineralna o musowaniu przypominającym najlepsze wina musujące. Dzięki swoim drobnym bąbelkom jest lubiana zarówno przez miłośników wód gazowanych jak i przez tych, którzy preferują wodę niegazowaną. Wspaniale poprawia odczuwanie smaku dań i win. Cisowianka Perlage dostępna jest zarówno w eleganckich szklanych butelkach jak i w modnej puszce.

Dla klientów HoReCa firma McCormick Polska, właściciel marki Kamis, wprowadza dwa rodzaje opakowań typu PET. Te same sprawdzone produkty z segmentu premium w nowych, wygodnych opakowaniach. Przezroczysty słoik i czytelna etykieta, ułatwiają rozróżnianie produktów.

Marynata klasyczna gruboziarnista jest zupełnie nową propozycją w ofercie Prymat GastroLine, która znajdzie zastosowanie w tradycyjnej kuchni polskiej, jak i kuchniach świata.

Fanex – polski producent sosów dla branży HoReCa, wprowadził na rynek wegański sos majonezowy VEGA MAJO. Nowy, unikalny produkt nie zawiera konserwantów, barwników oraz aromatów i otrzymał towarowy znak jakości V-Label, który jest uznaną i chronioną międzynarodową marką obejmującą produkty wegetariańskie i wegańskie.

Fanex wprowadził na rynek zupełnie nową recepturę – Musztardę ze smażoną cebulką z dodatkiem octu jabłkowego, która jest już dostępna w sprzedaży hurtowej dla konceptów gastronomicznych.

Firma Plastmet produkuje profesjonalne bary, które charakteryzują się precyzyjnym wykonaniem, funkcjonalnością i wysoką estetyką.

Kalendarium

Najpopularniejsze