W sezonie zimowym Chefs Culinar stawia na aromatyczne propozycje. Chef poleca rozgrzewającą przyprawę do grzańca marki Wiberg. Mieszanka jest zrównoważoną kompozycją owocowych nut pomarańczy i cytryny, goździków oraz subtelnej wanilii.

Tork Reflex™ dozownik do ręczników centralnie dozowanych to idealne rozwiązanie, które zostało zaprojektowane tak, by ułatwiać wycieranie rąk i powierzchni roboczych w profesjonalnych środowiskach pracy.

Po frytkach z batatów przyszedł czas na kolejne słodkie produkty w portfolio Aviko. Na rynku pojawiły się gratiny ze słodkich ziemniaków w dwóch wariantach: opakowaniu zawierającym 14 sztuk o masie 75 g każda oraz opakowaniu do systemu Gastro Norm.

Dolnośląska Mąka Tortowa to czysty, naturalny składnik potraw, który gwarantuje wyśmienitą jakość i smak pysznych, domowych dań. Typ 450, świadczący o wysokim przemiale mąki, bardzo jasny kolor i wyjątkowa lekkość są szczególnie doceniane przy wypieku delikatnych ciast.

Różowa, zdrowa, pyszna – trzy cechy wystarczą, aby opisać cielęcinę idealną! Choć ten rodzaj mięsa kojarzyć się może ze świątecznymi potrawami, sprawdzi się w każdym sezonie. Dlatego w ofercie Bidfood Farutex znalazły się m.in. górka cielęca bez kości i z długą kością, górna zrazowa czy polędwica.

W świątecznym menu nie może zabraknąć bakalii – tradycyjnego dodatku, który posmakuje zarówno w klasycznych, jak i nowoczesnych potrawach. W ofercie Bidfood Farutex suszone owoce, pestki czy orzechy znajdziecie w marce własnej Cook Basic.

Na polski rynek gastronomiczny weszła nowa marka – Espresso Warehouse – będąca własnością Tchibo Coffee Service, dostawcy kompleksowych rozwiązań kawowych do gastronomii i biur.

Nowość Maple Walnut – lody o smaku syropu klonowego z karmelizowanymi orzechami, dla poszukujących nowych smaków i dbających o najwyższą jakość doznań sensorycznych.

Kalendarium

Najpopularniejsze