Kremowy ser twarogowy Cremette to dedykowana dla rynku gastronomicznego nowość w portfelu produktów firmy Hochland. Powstał w odpowiedzi na oczekiwania restauracji, sushi masterów, firm cateringowych serwujących kanapki, a także cukierni i kawiarni. Produkowany z najwyższej jakości, naturalnego krowiego mleka.

Urządzenie VarioCookingCenter® to wielofunkcyjne urządzenie do kuchni. W restauracji à la carte lub na stołówce, 30 pojedynczych porcji albo tysiące dań, gotowanie pod ciśnieniem, wcześniejsze przyrządzanie w nocy lub przygotowywanie potraw bezpośrednio na zamówienie.

Ecolab stale rozwija ofertę profesjonalnych mopów i nakładek czyszczących. Na rynku dostępny jest już nowy mop z mikrofazy Rasant® Micro Scrub przeznaczony do gruntowego czyszczenia powierzchni z trudnego do usunięcia brudu.

Chefs Culinar oferuje wysokiej jakości krewetki tygrysie body peel (obrane z pancerza, bez jelita, ale z głową i ogonem). Skorupiaki są wygodne w spożyciu, pięknie prezentują się na talerzu, a pozostawione części nadają daniom więcej smaku.

Czy wiesz, że dynamicznie rośnie popyt gości restauracji na roślinną bazę w przystawkach, przekąskach, daniach głównych i daniach do dzielenia się?

Marka Diamant ma w ofercie saszetki z cukrem trzcinowym i z cukrem białym, w opakowaniach zbiorczych o różnej gramaturze - od niewielkich kartoników 0,5 kg przez większe 1 kg , worki 3 kg po duże kartony 5 kg.

Najpopularniejsze