Poland National Culinary Team – skład na Stuttgart 2020

Newsy

Poland National Culinary Team – skład na Stuttgart 2020

23 lipca 2019

Dariusz Zahoranski – Project Management PNCT
Jarosław Uściński – President OSSKIC
Mirosław Reszczyk – Treasurer OSSKIC
Skład trenerów i zawodników:
1. Sebastian Krauzowicz – Head Coach
2. Bartosz Peter – Team Captain
3. Janusz Profus -Head Coach Pastry Section
4. Joanna Klimas-Profus – Coach Pastry Section
5. Lech Pluciński – Coach consultant
Skład kulinarnej kadry seniorów:
1. Bartosz Peter – Captain
2. Michał Świerad – Pastry Chef
3. Mariusz Roch – Chef
4. Marcin Gruszka -Chef
5. Dawid Grucel Chef
6. Michal Kuduk -Chef
7. Maciej Hippler -Chef
8. Adam Wozniak – Chef
9. Filip Cwojdziński Bullterier Bullterier – Chef
Skład kulinarnej kadry juniorów
1. Emil Guzik – Chef
2. Daniel Warszawski – Chef
3. Damian Hirt – Chef
4. Adam Rzęski – Chef
5. Kamil Poćwiardowski – Chef
6. Krzysiek Kowalski – Chef
7. Karol Piotrowski – Chef
8. Mateusz Galbarczyk – Chef
9. Bartosz Wicherek Chef
Starty indywidualne / Prezentacja i ekspozycja sztuki cukierniczej.
1. Angelika Chwyć -Pastry Chef
2. Renata Martyna -Pastry Chef